Hoi, ik ben Yvon. Al van kleins af aan zijn de pen (nu ook de muis) en ik onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben van het soort dat zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat voordat het gewenste resultaat er ligt. Perfectionistisch en ongeduldig tegelijkertijd, wat een flinke dosis gedrevenheid met zich meebrengt.

U kunt voor het offline stukje bij mij aankloppen voor (grafische) vormgeving, opmaak van documenten en het realiseren van verschillende soorten drukwerk. Daarnaast kan ik op online gebied ook het een en ander voor u betekenen. Ik zorg voor een sterk design van online campagnes en maak ontwerpen voor websites en social media. Een complete huisstijl maken? Eitje. Een catalogus in elkaar zetten? Geen punt. Online campagnes? Kom maar op.

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten. Tijdens deze (docenten) opleiding beeldende kunst en vormgeving heb ik veel kennis opgedaan over kunst en vormgeven en de toepasbaarheid hiervan binnen de communicatie.  Als aanvulling op mijn opleiding volgde ik een cursus Desktoppublishing om mijn technische kennis te verbreden.

Tijdens mijn stages, als docent, heb ik vooral uitvoering gegeven aan de didactische kant van mijn vak. Ik verzorgde op diverse scholen de lessen tekenen, handvaardigheid en CKV. Veel voldoening haalde ik uit het overdragen van vakinhoudelijke kennis en met veel plezier wist ik leerlingen, planmatig, enthousiast te maken voor de creatieve vakken. Het motiveren en aanzetten van leerlingen tot creatieve prestaties ging mij goed af.

Ervaring in reclame branche deed ik de afgelopen 13 jaar op bij communicatiebureau / reclamebureau / internetbureau. Door deze werkervaring ben ik grafisch goed onderlegd en werk ik met een creatieve en originele geest aan opdrachten. Daarnaast ben ik accuraat en resultaatgericht. Ik beschik over een grondige kennis van verschillende grafische programma’s.

Naast communicatieve vaardigheden heb ik ook ervaring met het leidinggeven binnen een team en het begeleiden van stagiaires.
Download hier mijn CV